05-09-09

Wolkje oh wolkje

Trucido zit achter zijn pc vandaag,

kijkt uit het raam,

en ziet de wolken drijven.

En hij weet het.

Later

Als Trucido oud en boven is

wil hij wolkendrijver worden.

19:02 Gepost door >Trucido< in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (1) | Tags: dromen, trucido, wolk, wolkendrijver |  Facebook |

12-07-07

Hetero

Zonet van blog tot blog gesurfd. Van favoriet naar favoriet. En wat viel me achteraf op?

Ik ben een flirt-blogger. Een ware casanova-blogger.

 

Zeker tachtig procent (dat is misschien bijna evenveel als het aantal Vlaams Belang kiezers in Antwerpen) van mijn kliks waren kliks naar vrouwelijke blogs. Niet toevallig. Want meestal droegen ze namen als Sandrissimo, a-woman of Tine. 

 

Mijn enige hoop is dat er tussen deze vrouwelijke bloggers veel lesbiennes zitten. Dan kan ik tenminste nog het excuus bovenhalen 'dat bloggen enkel om vriendschap draait'.

 

21:31 Gepost door >Trucido< in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (1) | Tags: bloggen, flirt, discriminatie, testosteron |  Facebook |

20-06-07

stokken

Ja jongens en meisjes, of ondertussen moedige jongen en meisje die mijn blog nog bezoekt, ik heb hem/haar verwaarloosd. Beloven durf ik niets, maar een renovatie van een appartement zit stokken in mijn woordenteksten te steken.

 

Ik ga mijn best doen om toch wel wat frequenter iets neer te tokkelen.

 

Hopelijk ben je naief en geloof je mij hierin?

 

Alvast bedankt.

 

Trucido

19:22 Gepost door >Trucido< in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

09-05-07

Boterhammen smeren

Als er iets is wat ik haat, dan is dat

boterhammen smeren.

 

Dat ritueel is gewoon dom. Ik haat het gewoon. Ik zeg u: boterhammen smeren is gewoon dom.

 

Je hebt altijd twee mogelijke tijdstippen. 's Avonds of 's morgens.

's Avonds lig je in de zetel doorgezakt, achter een boek of de tv lezend. Of zit je een oninteressante blogpost te doen en ben je een of andere muziekgroep aan het afkraken. Dus 's avonds is niet ideaal. Doe je het wel, dan is de sfeer verpest en wordt er weer aan het werk gedacht. Trouwens, negen kansen op tien vergeet je ze de ochtend erop toch weer gewoon uit de frigo te halen.

 

's Morgens lig je in je bed en draai je je nog eens om. En nog eens. Om bij het uiterste puntje van haalbaarheid om nog net op tijd op het werk te geraken, uit je bed te springen, te lang de spiegel versuft aan te kijken en uiteindelijk te beseffen dat je je boterhammen nog moet maken. Je maakt je boterhammen, maar in de haast vergeet je ze op tafel. Je vindt de - bwah ik haat ze- met warme lucht besmeurde boterhammen 's avonds terug. Je stopt ze in de frigo, ze zijn nog goed voor de dag erna, maar dan vergeet je ze weer de morgen erop. Ach ja.

 

En dan die keuze wat je erop smeert. 's Avonds heb je wel inspiratie, maar weet je nog niet waar je de dag erna zin in zal hebben? En 's morgens is er gewoon geen inspiratie. Gevolg: boterhammen met Hollandse kaas, of met choco en op een top uitgeslapen dag wel eens zalmsla.

 

Zucht. Boterhammen smeren. Het wordt nooit iets voor mij. Ik zeg u: boterhammen smeren is dom.

 

 

 

En raad eens wat ik vanavond nog zou moeten doen? Juist ja.

 

 

01-03-07

poeh

'De pompoen staat ook heel goedkoop tegenover vorige maand 

 

Dat waren de magische woorden uit de radio waar ik deze morgen mee wakker werd.

 

BAH

 

Kunnen ze het 's morgens nu echt niet over iets anders hebben. Over dat de zon er gaat doorkomen. Over een of ander sterrenhuwelijk. Over de ontdekking van een nieuw hemellichaam. Weet ik veel. Maar aub niet over de prijsstand van de pompoen.

 

Moet ik nu echt alles zelf doen?

 

 mm