13-07-07

De schaamteloze schaamlip

Dat Flair deze week uitpakt met schaamlip-schaamte, wekt heel wat verwondering op.

 

Ik heb daar zo mijn vragen bij.

 

Schaamlippen zijn toch ook maar lichaamsdelen, die hun gevoelens toch ook gewoon moeten kunnen tonen. Of ze nu blij zijn, verdrietig, nat of ja, beschaamd, dat moet toch gewoon kùnnen?

 

 

Om een schaamlip helemaal te begrijpen, moeten we terug gaan tot het ontstaan van de mens. Bij gebrek aan rubber(en poppen), ontstond uit een nietige schaamhaar van de man op een dag datgene wat vandaag de dag doorgaat voor 'de vrouw'. 

 

Oorspronkelijk had die 'eerste' vrouw 2 monden. Een aan de voorkant van haar gezicht en eentje aan de achterkant. Alles ging goed, tot de bink op een dag de vrouw wou kussen. Welke mond moest hij nemen?

 

Als hij de mond van de voorkant nam, kon hij tegelijkertijd met zijn behaarde borstkast de tintelende tepels van de vrouw voelen.

Kuste hij de mond van de achterkant, dan kwam hij tegelijkertijd in zijn favoriete positie terecht.

 

En datn kwam het moment dat het verkeerd ging en voor altijd verkeerd zou gaan..

Dat was het moment dat hij de vrouw zélf liet beslissen welke mond de kus in ontvangst zou mogen nemen. De vredevolle tijd was over, een eindeloos tijdperk van machtspelletjes en twisten was aangebroken.

 

Achtermond wou een compromis uitwerken, maar Voormond was haar te vlug af. Zij had een plannetje bedacht om voor altijd de eigenlijke macht van de wereld in handen te nemen. Ze vertelde tegen elk lid dat het niet maar eigenlijk toch wel wou weten:, dat Achtermond, toen ze klein was, ooit een koortsblaasje had gehad...

 

Achtermond kreeg een witter kleurtje en kroop bedweesd naar onder en verstopte zich uiteindelijk tussen de benen van de vrouw.

 

Voormond glunderde tot ze bloedrood zag. Zij was de enige keizerin van het aantrekkelijke en machtige vrouwenlichaam geworden. Haar woord zou gevolgd worden. Ze glunderde dat ze er helemaal passierood van werd. 

 

Achtermond bleef bedweesd achter. Haar leven zou bestaan uit het faken van een gelukkig bestaan. Haar koortsblaasje kwam -gevoeliger dan ooit- terug en bleef voor altijd staan. Achtermond heeft het altijd een beetje willen verstoppen, maar als ze even niet oplet, komt het toch weer boven.

Vanaf die dag zou de achtermond nogal pesterig 'schaamlip' worden genoemd. Ze zou tot het einde van haar dagen zwijgend berusten in haar lot.

 

Voormond haar plannetje was gelukt. Niet alleen had ze Achtermond naar onderen verstoten. Ze was er hierdoor ook in een klap in geslaagd om  haar voortbestaan te verzekeren. Nee, de man zou geen nietige schaamhaar meer gebruiken voor het creeëren van een vrouw. Voortaan zou de vrouw zelf de vrouw kunnen baren. Ook wanneer het rubber uitgevonden zou worden.

 

Tot zo ver de evolutieleer. Parate kennis vooraleer u het stuk uit Flair naar waarde wil schatten.

 

 

 

Volgende week:

Penibele penisangst

Verdrukte venusheuvelgevoelens

Adamsappelangst

en nog veel meer psychologische ziektes waarvan u dringend gehoord moet hebben!

 

Commentaren

leve de Flair ;) Of hoe een mens een aangenamere tijd kan doorbrengen op het sanitair. En dat is niet minderwaardig bedoeld hoor ;) 't Moet daar nijg aan toe gaan op die redactie...

Gepost door: casper | 14-07-07

hmmm Ik vraag me af wat voor gezichtjes ik voor mij zou zien als ik de evolutieleer zo in mijn lessen geschiedenis zou uitleggen, zeker omdat ze nu al bijna onder hun bank kruipen als ik het heb over de homo erectus. Ik heb het in ieder geval met een lach gelezen.

Gepost door: belle | 14-07-07

schaamlipschaamte... tis maar dat je jezelf een complex laat aanpraten.

wat ik veel shockerender vond, was de naakte man die precies geen enkele beharing had!! wie scheert dat nu allemaal weg?? wij willen een echte vent! where is your pride, man! :)

Gepost door: beate | 15-07-07

Haha prachtige theorie

Beate, ik treed u bij, ik vond het echt geen zicht!

Gepost door: Anna Stesia | 17-07-07

De commentaren zijn gesloten.