20-06-07

Aasgieren

Lap. Het is zover. Had ik het tien dagen geleden geweten, het was niet waar geweest. Dan had ik voor het Vlaams Belang gestemd.

 

Armzalig België. Pardon, Vlaanderen is het 'woordemood'. We zijn verloren.

 

Met 200 waren ze ineens. De asielzoekers. De aasgieren die onze edele voedselbronnen, waar menig hardwekkende Vlaming voor heeft geploeterd in de harde klei, zomaar voor onze neus wilden opeten.

 

I give up. Een nieuwe overheersing is gestart. Na de Hongaren, De Pruisers, de Fransen, De Engelsen, de Spanjaarden, de Nederlanders en de Walen, nu die van de Vreemdelingen.

 

De lijkenpikkers. Ze kwamen zomaar het land binnen. En wij nog alle media-aandacht eraan schenken. In alle kranten, op het nieuws, die arme wezens hadden het toch zo slecht getroffen. Ze hadden zo'n honger, meneer. Ze hadden geen eten meer in Spanje, Mevrouw. Dus kwamen ze naar België, ik bedoel Vlaanderen.

 

En wat doen ze? Een vleesmaaltijd waar ik misschien wel een halve eeuw voor moet werken (en nog belastingen op moet betalen), zetten die sossen boembaf gewoon onder hun neus neer. Met MIJN belastinggeld.

Kunnen geldtransfers nog wraakroepender zijn? We zijn in onze goedheid aan het 'verstrikken', ik zeg het u. Ze eten ons nog op tot we kadavers worden! Onze menselijkheid wordt onze dood!!!

 

En raad u het al? Jawel, het is ocharme niet goed genoeg voor die bruine gauwdieven. Ze halen hun stinkbek op voor ons eten. Akkoord, onze keuken verschilt wat van de Spaanse. We gebruiken wat meer boter i.p.v. olie, en ook meer sauzen zoals daar is mayonaise. Maar zo'n dankbaarheid slaat toch alles? Aanpassen aan ons vlees of opkrassen!

 

Geef mij dus maar een simpele soepduif. Eigen vogels eerst!

 

gieren

 

 

Commentaren

mooi, eigen soepduiven eerst, zou een programmapunt van de partij kunnen zijn

Gepost door: noel slange | 20-06-07

ik dacht even... van: amai, hij is wel erg direct :-)
Om dan te beseffen dat ik de directe denker was :-)

Gepost door: Bibien | 25-06-07

schitterend geschreven! :)

Gepost door: beate | 26-06-07

De commentaren zijn gesloten.