06-05-07

Play Hasselt

Gisteren op het Play Festival in Hasselt rondgedoold. En ik kan u verzekeren: waanzinnig goede muziek gehoord van 'Dez Mona'. Ze deden me denken aan D.A.A.U.

De muziek zette mijn haren overeind, trok me met mijn haren tot tegen het plafond, en zette me vervolgens vreedzaam neer in een andere wereld. Van acoordeon tot basgitaar: ze leefden samen in een vreedzame harmonische wereld.

 

Gisteren op het Play Festival in Hasselt ook waanzinnig slechte muziek gehoord. Milow. Hij merkte op dat hij vorig jaar voor maar 10 mensen in het Hasseltse 'café café' moest spelen, en nu, na het ontdekken van zijn al 6maanden oude plaat, plots overal gevraagd werd. Terechte opmerking, de wetten van de massa zijn nu eenmaal ondoorgrondelijk. Maar zijn muziek leek op nauwelijks meer dan een overdosis barbies die aan een kampvuur op een gitaar tokkelen. Onder de 18 kan de muziek van Milow misschien nog net door de beugel of blokjes. Maar met zijn stem moet hij meer kunnen dan wat flauwe afkooksels van arit-songs te produceren. Volgend jaar dus hopelijk terug in Café-café ?

 

Aja, aan die bruinblonde meid van Dez Monas: u had mooie ogen.

Dez Mona in Botanique:

Commentaren

Ik ben al lang geen 18 meer, zelfs een aantal jaren ouder dan de zanger in kwestie en ik vind hem toch goed! Op het play festival waren een aantal technische problemen, misschien kwam het daardoor niet zo goed over... Ik was er niet bij. Vorige week een optreden gezien van hem en dat was echt super!
P.S. Arit?

Gepost door: Lien | 09-05-07

Indeed, Arit! Had het te laat gezien en had geen goesting meer om het te veranderen!
Ik las dat ze het zelf ook niet goed vonden, dus misschien voor mij een motivatie om nog een andere keer te gaan luisteren..maar zaterdag kwam de muziek of sfeer écht niet over.

Gepost door: <Trucido> | 09-05-07

DEZ MONA op interview + live muziek! Alles te weten, nu op LE PODCAST D'INTERVIEWS van Lili Sygta!

www.myspace.com/lilisygta

Gepost door: Lili Sygta | 14-09-07

De commentaren zijn gesloten.