02-02-07

God is watching you...

Serieuziteit is misschien wel de grootste waanzin. Daarom vanavond een serieuze post.

 

Juist ben ik heel wat blogs afgegaan, en heb er mooie dingen gelezen.

 

Zoals de virtuele kliks die je krijgt bij het herkennen van een aantal impressies van het leven bij anderen. (http://bibien.skynetblogs.be)  De ontdekking dat onze unieke gedachten en gevoelens soms verbonden zijn met identiek dezelfde of complementaire gedachten van een andere, onbekende, is mysterieus, ontnuchterend en beangstigend tegelijk. Maar geeft bovenal een goed gevoel.

 

Soms vraag ik me af of ik die bloggers in een café, aan de toog, wel een blik zou gunnen. In het echte leven. In het leven waar alles er koeler, afstandelijker aan toe gaat dan nota bene deze irrealistische draden-of-draadloze-wereld. De kans dat ik hen een verhaal zou laten doen, is klein. De kans dat ik die gemeenschappelijke impressies zou ontdekken is verwaarloosbaar. Het toeval wordt voortdurend tegengewerkt door onze drang naar controle en egoïsme. Arm toeval.

 

Op een andere blog dan weer de 'meest intrigerende dingen' van de bloggieauteur him/herselve gelezen. Los van het feit dat mijn gevoel tov het woord 'dingen' te vergelijken valt met 5 minuten voor tot 5 minuten na een orgasme (lees: een schommeling tussen ja en nee), vond ik niet meteen veel intrigerends terug. Hoewel, het feit dat ik, die onbekende persoon tot een figuur, een persoon, een mens aan het boetseren was, vond ik best wel intrigerend.

 

Trucido als God, boetseerder van zijn eigen blogmensen. Zit wel iets in.

 

Back to reality, God moet gaan slapen.

 

Wees Gegroet

<Trucido>

 

23:56 Gepost door >Trucido< in Actualiteit | Permalink | Commentaren (2) | Tags: intrigerend, impressie, andere blogs, blog |  Facebook |

Commentaren

.. Je doet dat goed god ;) Eerlijke blog man!

Gepost door: casper | 03-02-07

dat kan ik alleen maar beamen.

Gepost door: caro | 03-02-07

De commentaren zijn gesloten.