29-12-06

Verschijnsel van de maand: Eindejaarslijstjes

Sta me toe, alsjeblieft, om een beknopte ode aan de eindejaarslijsters te brengen.

 

Geef gewoon toe, het is een bijzonder interessant en wetenswaardig verschijnsel.

 

Zonet nog tegengekomen op http://cms.skynetblogs.be, waar de blogger himself btw een uitermate goede smaak tentoonspreidt aan het heel-blogohal.

 

 

De eindejaarslijstjes confronteren me altijd met mijn kortetermijn'geheugen'. Als ik me afvraag wat het afgelopen jaar nu zo bijzonder was, kom ik vaak niet verder tot het programma op tv een maand geleden.

 

Gek ook dat de eindejaarslijstjes zich beperken tot altijd maar het beste, het mooiste, het spannendste, het best geregisseerde, de ontroerendste, de belangrijkste, het mega-goed-ste wat we op deze aardbol hebben mogen meemaken. Terwijl het er hier op aarde best -sta me toe dit even te melden- best wreed, onrechtvaardig en bloeddorstig aan toe gaat.

 

Nu, als we aan het laatste jaar al zo goede herinneringen overhouden, dan twijfel ik geen seconde aan het komende jaar. Dit wordt er eentje om in te kaderen, ik zeg het u.

 

Daarom hier alvast mijn beginvanhetjaar-lijstje:

 

Beste programma van het komende jaar: Het Eiland III, met Michel Drets die CEO wordt en het bedrijf jaarlijks doet groeien  met 145%, een succesvolle beursintroductie leidt en de schroef van Alain tot macotte bambordeeld.

 

Beste muziek van het komende jaar: nog een nieuwe cd van Wannes Vande Velde, in coöperatie met de mannen, heren, van D.A.A.U. Een schitterend team, begeesterd door muziek en het leven, dat door onze achterachterachterachterkleinkinderen eindelijk erkenning zal krijgen en verafgood zal worden. Dat ze uit Antwerpen komen, nemen we er maar bij.

 

Beste seks van het komende jaar: ja, die ene fantasie, ze komt, ze komt, ze komt!

 

Beste gebeurtenis van het komende jaar: Bush rookt marihuana, het filmpje wordt op mytube geplaatst, en hij is president af.

 

Beste blog van het komende jaar: Wat dacht u? http://trucido.skynetblogs.be

 

Beste partner van het komende jaar: de uwe! (op die ene avond na)

 

 

Kortom, driehondervijfenzestig dagen feest. Be prepared.

 

En kom niet af dat ik u niet gewaarschuwd heb!

<Trucido>

Commentaren

dat al uw fantasieën in het quadraat mogen uitkomen in liefst in het kwadrant van de cosmos waar u het meest aan den lijve ondervinden zult ;-)
merci voor het eerbetoon, ik zit altijd zo te zwoegen op eindejaarslijstjes om iets "blogs-baars" (en nee dat is geen vis) te typen :-)
enjoy the partytimes!

Gepost door: Lord CMS | 29-12-06

De commentaren zijn gesloten.