28-12-06

Absurd voorwerp van de dag: schoenen met vrouwgeloopbeats

Binnen een aantal dagen is het zover. Kasseien van winkelstraten worden bepoteld, kledingstukken gepast en te zwaar gewogen en visa/mastercards zijn Koning Keizer.

 

De solden. Het tijdperk voor jong en oud om zich in iets jaren 70's of modern te steken. Het jachtseizoen op de prijzen wordt weer geopend. En de zeldzaamste prijzen worden het eerst geschoten.

 

Ik heb alvast voor alle mannelijke surfers een gouden geheime tip.

De geheime tip luidt: koop schoenen.

 

Nee. Ik insinueer hier niet mee dat negen op tien venten met ongelooflijk slecht en non-modieuze gedrochten aan hun lieflijke maar gespierde platvoeten rondloopt. Of ik bedoel dat deze keer toch niet. Wat ik hiermee wél bedoel, is dat succes bij het vrouwelijk geslacht begint bij schoenen.

 

Schoenen? Jawel, schoenen. Dus niet de glimlach, het mooi verge-gel-de haar, de credit card of de getrimde dikke lul. Maar uitgerekend de key succesfactor worden die steunzooldingen die daar heel onderaan aan je lopen te bengelen.

 

Ik heb het natuurlijk niet over doorsnee, ordinaire schoenen, waar alle mannen buiten ikzelf mee rondlopen. Over zwarte ambiorixen of over stoffen zebra-puma's in allerlei kleuren. Ik heb het over schoenen met het geluid van een vrouwenloopsel.

 

Deze blogger heeft namelijk een paar schoenen in de kast, en soms dus in zijn voeten, staan, die een zodanig luid akkoestisch gehak met zich meebrengen, dat je waant dat er een mega-sexy-vamp in je buurt tippelt.

 

Niet alleen is dat voor mezelf een heel prettig gevoel, ook voor mijn mannelijke collega's in het café of in de sportclub is het gevoel van een een verademing in deze ongezellige eindejaarsperiode.

 

Om het natuurlijk, en nu komt het, niet te hebben over de vrouwelijke collega's op de werkplek. Nog nooit zoveel jaloerse blikken gekregen van het vrouwelijk schoon dat mijn plaatselijke KMO teistert. Terecht, want zulke accoestische schoenen draagt niet iedereen. Laat staan een echte vent.

 

Ik blijf hard to get.

Thanks to my shoes.

 

Mannen, ga dus op zoek naar schoenen, waarbij iedere vrouw u vanaf minstens 500 meter insinueert een potentiële concurrente te zijn.

 

<Trucido>

 

 

---Objectiviteit van dit stuk niet gegarandeerd - dit artikel is gesponsord door Hak----

hakfootstatic

 

Commentaren

Als je hier naar het geklede paar schoenen verwijst, kan ik je nog wel gelijk geven :-) gek wel.

Gepost door: caro | 29-12-06

De commentaren zijn gesloten.