18-12-06

De Avond van de Blogger

Dames en heren, vriendinnen en vrienden , het was vandaag een speciale dag.

 

Wat zeg ik, het IS vandaag een speciale dag.

 

Kameraden, scheer uw schaaphaar, want vandaag is het namelijk De Dag van de Migrant.

 

Maar is het u ook al opgevallen dat het iedere dag wel een of andere dag van iemand of iets is. Weg maandag - dinsdag- woensdag- donderdag -vrijdag - zaterdag. Zelfs zondag wordt niet meer met rust gelaten. Nee, iedere dag is van IEMAND of, wat socialistischer uitgedrukt, een groep iemanden. Zelfs voorwerpen of verschijnselen vieren mee in het débâcle en pronken fier met hun naamdag.  

 

Na de dag van de koning (kan ik nog begrijpen, met zoveel geld moet je toch een dag kunnen kopen), de dag van de vrijwilliger, de dag van de student, de dag van de talen, de dag van de slechtziende, de dag van de natuur, de dag van de reclame, de dag van de ambachtenaar, de dag van de uitzendkracht, de dag van het park, de dag van de toerist, de dag van de onderwijsvernieuwing, de dag van het kind, de dag van de jeugdbeweging, de dag van het gedicht, de mop van de dag, de dag van de chemie, de dag van de oudere, de dag van de rechten van de mens, de dag van dikke truien, de dag van de arbeid, de dag van de liefde, de dag tegen racisme, de dag voor vrouwenrechten is er nu dus ook de dag van de migrant.  

 

Maar bent U één keer gevierd geweest?

 

Dames en heren, vriendinnen en vrienden: het is genoeg geweest. Het wordt tijd dat WIJ de bloggers ook een dag krijgen. Meer nog, een Avond. Want geef toe, niets is mooier dan de avond. Of het nu de dag van tita tovenaar of van Britney Spears is, ze zal afgesloten worden met een zalige avond voor de pc, blogging blogging blogging.

 

Kameraden, ik roep u op. De meest populaire blogs voorop. Om het goede nieuws bekend te maken. Woensdag 31 januari 2007 zal de digitale geschiedenis ingaan als de allereerste avond van de Blogger.

 

Een warme oproep. Spreid het woord, spreid ons recht, spreid onze macht. Maak reclame op uw blog!!! Het is onze verdomde plicht om onszelf 'De Avond van de Blogger' te schenken.

 

Waarom?

Omdat we het verdienen, zo simpel is dat!

Commentaren

tja ik word gevierd op de dag van de jeugdbeweging, dag van de student en dag van de vrouw. En ik ben uitgeroepen tot persoon van het jaar. ;) dus een avond van de blogger kan er nog wel bij. :)

Gepost door: beate | 19-12-06

U weze gezegend... ...want 31 januari is mijn verjaardag en ik ben een blogger! Twee keer feest voor bibi!

Gepost door: Joël | 19-12-06

Dag van... Joël, dat wordt dan de dag van je verjaardag?

En Beate, een Avond van de blogger kan toch niet tegen die andere halve week op?!

Gepost door: <Trucido> | 19-12-06

VIVA LE BLOGGEUR

Gepost door: Le roi | 19-12-06

-) ga ik noteren :-)
bedankt voor je bezoekje
een goeie nachtrust
groetjes

Gepost door: Borriquito | 21-12-06

De commentaren zijn gesloten.