15-12-06

Kerstpost

Vandaag de allereerste handgeschreven kerstwens-envelop in de brievenbus gevonden. 't Is te zeggen, de lading veel te laat gekomen kaarten en 'oei je hebt me geschreven ik moet je nog terugschrijven'-kaarten in januari van het huidig jaar niet meegeteld.

 

Niet dat ik er een grootse fan van kerstkaarten ben, helemaal niet. 

Negen kansen op de tien gaat het immers over een wite envelop, adres-handbeschreven met vulpen en als intiemste element het speeksel achter een albert I postzegel. Negen kansen op tien confronteert de voorkant van de kaart je met een olijke kerstboom, een paar bloemen, in het uitzonderlijke geval een cartoon of wat kerstbeertjes. Negen kansen op tien lees je binnen de kaart de wonderbaarlijk innige hartverwarmende boodschap 'prettige kerstdagen en een gelukkig 2007'.

 

Gelukkig is er nog die tiende kaart van de tien kaarten die je krijgt. Als je die krijgt, weet je dat je met een vriend te maken hebt. En die kreeg ik net vandaag.

 

Bedankt daarvoor,

 

<Trucido>

 

ps: Hierbij in ieder geval een warme kerstoproep (opwarming aarde, weet u wel) om iets ORIGINEELS op uw kerstkaart te schrijven (tips via reactie altijd welkom :-]

Commentaren

Misschien iets inde zin van 'Ik wens je geen geluk in 2007. Ik wens je veel spam én onnozele reacties op je blog.'
Origineel genoeg?

Gepost door: Cursief huigje | 20-12-06

Komt al in de buurt.

PS: een prettig kerstfeest en een gelukkig 2007.

Gepost door: <Trucido> | 20-12-06

De commentaren zijn gesloten.